< Zpět na stránku novin

Rozhovor Jakub Destro

https://www.google.cz/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjQt8zGr8DeAhVFKFAKHWF4D1sQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fdejbod.cz%2Fyoutuber%2Fjakub-destro&psig=AOvVaw24NRWjdeid5GlqnfFJOc7y&ust=1541614239929883

Kolik je ti let? Je mi 21 let.

Jak dlouho natáčíš na YouTube? Na youtube natáčím přes 5 let.

Čemu se věnuješ ve svém volném čase? Právě YouTubu se snažím věnovat volný čas, abych ho posunul na co nejlepší úroveň a dopřál lidem co nejvíce videí :)

Jaká je Tvoje nejoblíbenější barva? Moje nejoblíbenější barva je modrá.

Jaké je Tvoje nejoblíbenější jídlo? Je jich hodně :D! Nemám jedno určité oblíbené. Například lasagne, kuře na kari, pizza, steaky... atd :D :)

Čeho chceš dosáhnout na YouTube? YouTube už dělám nějakou dobu a stále mě to baví. Rád vytvářím videa a mám radost, když se to potom lidem líbí. To je to, co mě naplňuje. Už teď je nás tam hodně, já budu jenom rád, když to lidi bude bavit nadále a překonáme společně nějakou další velkou hranici :). Kdyby to někdy došlo do bodu, kdybych se YouTubem mohl i živit, byl bych jenom rád.

Jaký typ videa natáčíš nejradši? Nejraději natáčím herní videa a logy :)

Měl si nějaký vzor v natáčení? Jestli jo, tak jaký? Na YouTube jsem sledoval strašně moc Youtuberů a bral si od nich inspiraci. Nicméně můj největší vzor je a bude Jirka Král, i když už skončil.

Doporučujeme: