< Zpět na stránku novin

School Press Club rozdával ceny

 

Dne 29. května 2015 se rozdávala ocenění pro pilné redaktory z redakcí School Press Clubu. Mezi hosty svátečního odpoledne jsme přivítali Barboru Cihelkovou za Lidové noviny, Ivanu Zábranskou za MF Rodina a Karolínu Peake za společnost Věda nás baví, o.p.s.

Jaká byla ocenění a kdo je získal?

Magdaléna Rajchlová z redakce Malých stránek získala cenu čtenářů za komiks ŠKOLNÍ SYMBIÓZA a odnesla si dárkový poukaz na vstupenku na výstavu Káji Saudka.

Hana Šimková z redakce Malých stránek vyhrála v kategorii nejčtenější rubrika díky svým článkům s názvem "JINÍ Z NÁS" a získala dárkový poukaz na stáž v Lidových novinách u redaktorek Radky Kvačkové a Barbory Cihelkové.

Daniel Krupka zazářil v disciplíně nejpoutavější reportáž a získal pro svou redakci Uhříněveského JanDusíka dárkový poukaz na exkurzi do nejmodernější redakce ve Střední Evropě.

Pavel Šoman z redakce časopisu Vlaštofka vyhrál kategorii nejzajímavější rozhovor se svou tématikou bezdomovectví a odnesl si dárkový poukaz na stáž v redakci ECONOMIA u redaktora Jindřicha Šídla. Redakce časopisu získala za řadu vynikajících článků dárkový poukaz na rozhovor s Martinem Veselovským.

Samuel Bogner z redakce časopisu Čakopis rovněž získal cenu za nejzajímavější rozhovor a pro svou redakci získal dárkový poukaz na exkurzi do Lidových novin.

Alžběta Rajchlová z redakce Malých stránek vyhrála v kategorii nejzbavnější komiks a odnesla si dárkový poukaz na vstupenku na výstavu Káji Saudka.

Redakce časopisu HANČA získala dárkový poukaz na exkurzi do Lidových novin za nejvtipnější výroky ze školního prostředí.

Tereza Husáková z redakce časopisu Květňák získala díky vítězství v kategorii nejzdařilejsí fotka pro všechny členy redakce dárkový poukaz na rozhovor s Martinem Veselovským.

Redakce časopisu SHAKE si za zajímavou ilustraci odnesla dárkový poukaz na exkurzi do nejmodernější redakce ve Střední Evropě.

Nejmladší členové School Press Clubu, redaktoři Malostranských sluníček, si odnesli dárkový poukaz na výlet na Karlštejn, ze kterého mají za úkol napsat reportáž, která bude otištěna v MF Rodina.

Děkujeme všem za celoroční píli, kterou projevili při práci na svých časopisech, a rovněž děkujeme všem podporovatelům, kteří pomohli zajistit zajímavé ceny - jmenovitě děkujeme Radce Kvačkové, Barboře Cihelkové, Jindřichu Šídlovi, Janě Blažkové a Ivaně Zábranské.

Tašíme se na další rok s vašimi články a na další radostné vyhlašování vítězů!

Doporučujeme: